در حالی انتخابات مجلس شورای اسلامی از راه می رسد که کشور و به تبع آن شهرستان شاهین شهر و میمه از جهات مختلف در وضعیت چندان مطلوبی قرار ندارند.اگر چه برجام با تدبیر دولت آقای روحانی و وزیر خارجه خردمندش به فرجام رسیده است، اما کشور هنوز با مشکلات عدیده ای درگیر است. تندرویها و اقدامات دولتهای نهم و دهم شرایطی را برای کشور فراهم نموده اند که محو آثار آنها سالیان سال بطول خواهد کشید متاسفانه در حال حاضر کشور از لحاظ اقتصادی در رکودی کم سابقه بسر می برد. خزانه تهی گشته، بازار کسب و کار بی رونق شده، بنگاه ها و شرکت ها در آستانه ورشکستگی قرار دارند. سرمایه های اجتماعی داخلی و اعتبارات خارجی کشور که طی هشت سال دولت پیشین به شدت آسیب دیده، هنوز کاملاً بازسازی نشده و در شرایط بحرانی قرار دارند.
طبقه ضعیف و متوسط جامعه که در انتخابات سال 92 بارقه های امید درونش روشن گشته، هنوز در انتظار به سر می برد و اعتمادش برای حضور در صحنه های اجتماعی و کار و فعالیت جلب نگشته است.
از همه مهمتر وضعیت رقت بار محیط زیست کشور است. منابع آبی به کمتری مقدار خود رسیده است. اکثر دریاچه ها، تالاب ها، رودخانه ها و قنوات و چاههای عمیق خشک گشته یا در شرف خشک شدن و مرگ قرار گرفته اند.
میزان آلودگی آب و هوا در شهرهای بزرگ به وضعیت قرمز و هشدار دهنده رسیده است، به همه اینها اضافه کنید افزایش میزان خودکشی، طلاق، اعتیاد و روی آوردن جوانان به مواد روان گردان و خروج نخبگان و سرمایه ها از کشور و سیستم آموزشی ناکارآمد که بجای نشاط و سرزندگی و ارتقا مهارتهای زندگی سیاسی و اجتماعی، همچنان سنتی و شعار محور و متکی بر حفظیات به کار خود ادامه می دهد.
در این فضا رد صلاحیت بسیاری از فعالین اجتماعی و سیاسی (افراد خوش نام و محبوب) در سطح کشور، بر میزان دلسردی ها، ناامیدی و یأس فزاینده اجتماعی افزوده است و انگیزه مشارکت طرفداران آنها را برای حضور در انتخابات پایین آورده است. اگر همه دشواری ها و معضلات را به کناری بنهیم افزایش ناامیدی و یأس و افسردگی کافی است همچون موریانه یک جامعه را از درون بی صدا و خاموش تهی و بسیار آسیب پذیر گرداند.
هر جامعه و ملت پویا به امید زنده است با امید و بازسازی اعتماد عمومی می توان از سرزمین سوخته، مملکتی آباد، پیشرفته و سربلند ساخت. حال در چنین شرایطی وظیفه نخبگان و تحصیل کردگان جامعه چیست؟بایداذعان کردکه تحولات سیاسی و بحران های ناشی از تندروی ها درگذشته، درسهای آموزنده زیادی به نخبگان جامعه داده است. امروز جوانان تحصیل کرده و نخبگان درک می کنند که اگر مشارکت آنها در انتخابات ضعیف باشد و از کاندیدای معتدل و تحول خواه حمایت نشود. خطر تسخیر مجلس توسط ضعیف های تندرو وجود دارد. ما همه مسئول هستیم، نخبگان جامعه موظف هستند برای داشتن ایرانی آبادتر، وزن کاندیدای معتدل و خردگرا را در هر کجا که هستند بالا ببرند و مورد حمایت قرار دهند. تا این عزیزان به مجلس راه یابند تا سنگی را از پیش پای چرخ توسعه کشور بردارند و اجازه ندهند نیروهای تندرو، منفعت طلب و خودسر با راه یابی به مجلس باعث سنگ اندازی در پیش پای توسعه کشور گردند.
باید توجه داشت در هیچ کجای دنیا با بی صبری، بی تابی و رفتارهای احساسی، عاطفی، تنش و درگیری و خشونت ورزی، پیشرفت، آبادانی و توسعه حاصل نیامده است. مجلس در شرایط فعلی کشور نیاز به انسانهای باحوصله، متفکر، خردورز، قانونگرا، و پایبند به قاعده بازی و آزاد اندیشی دارد. باید در مجلس افرادی حضور یابند که به دور از قشری نگری، هیاهو، سیاست زدگی با عقلانیت، تفکر و بهره گرفتن از خرد جمعی و تعامل با دولتمردان گره های معضلات اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و زیست محیطی جامعه ایرانی را با حوصله یکی یکی بگشایند. خوشبختانه در شهرستان شاهین شهر و میمه، از میان تأیید صلاحیت شدگان نیروی معتدل، صاحب تخصص و دارای علم نظیر سید بزرگوار حجت الاسلام حسینی وجود دارد. فردی که شیوه زندگی و روش و منش فکری اش با دولت اعتدال گرا و تدبیر و امید فاصله چندانی ندارد. جوانان تحصیل کرده و نخبگان جامعه باید با روشن گری افراد جامعه، آنها را با شرایط فعلی کشور و اهمیت حضور حداکثری آنها در انتخا بات و انتخاب نماینده اعتدال گر و تحول خواه شهرستان آگاه و تشویق نمایند.
در حال حاضر مهمترین موضوع کشور، انتخابات مجلس شورای اسلامی است. چرا که یک مجلس معتدل و با تدبیر در کنار یک دولت اعتدال گرا و با تدبیر در یک تعامل سازنده و البته نه تبعیت محض، می تواند با نظارت غیرمغرضانه، فراجناحی و عقلانی با تصویب و اصلاح قوانین در جهت تسهیل روند توسعه کشور، کشور را از بزنگاه های خطرآفرین و دلهره آور که پیش روی آن قرار دارد، عبور دهد. وظیفه جوانان تحصیل کرده و نخبگان جامعه است که در هر کجا که ساکنند (در شهرها، روستاها، محله و محیط های کاری و اداری) بر خود وظیفه بدانند برای مردم روشنگری کنند، باید به مردم توضیح دهند که کشور در چه وضعیتی از لحاظ اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و زیست محیطی قرار دارد. و چرا باید با همه تنگ نظری هایی که اعمال شده است همه باید با شور و اشتیاق در انتخابات شرکت کنند و با انتخاب نیروهای متعهد، متخصص، معتدل و تحول خواه، مجلسی بسازند که حامی و یار و یاور دولت در شرایط فعلی باشد باید نهاد قانون گذار کشور در کنار قوه مجریه و با تفاهم و همدلی در صدد رفع مشکلات کشور برآیند.