جناب آقاي حميد سراجي هم اکنون مدیر کانون فرهنگی تربیتی شهید دستغیب میمه است. این مرکز در سطح بخش میمه فعاليت خوبي از خود نشان داده است .آقاي حميدسراجي همچنين سالها مربیگری موفق و دلسوزانه در باشگاه کاراته ایثار که منجر به کسب مقامهای استانی ، کشوری و جهانی توسط نوجوانان و جوانان شهر میمه شده است .
روحیه انتقادی سراجی باعث شده نسبت به مشکلات موجود در جامعه بی تفاوت نبوده و سالهاست در سایت صبح میمه و وبلاگ شخصی اش کاکتوس مشکلات شهر و بخش میمه را با زبان طنز مورد نقد و بررسی قرار می دهد. وی همچنين معتقد است اطلاع رسانی به جامعه از اهمیت خاصی برخوردار است این اعتقاد باعث شده که تمامی فعالیت های کانون را در سایت کانون توسگا و اخبار مهم آن را در سایت صبح میمه اطلاعرسانی نماید.علاوه بر سایت های مذکور ، وی وبلاگ شهیدان بخش میمه را به منظور معرفی و تعظیم شهدای بخش و ایجاد اتحاد در بین شهرها و روستاهای بخش ایجاد نموده است.همچنین به منظور حمایت از هنرمند انقلابی آقای حامد زمانی وبلاگ حامیان حامد زمانی را ایجاد نموده است و نظر به این که این وبلاگ بازدیدکنندگان بسیاری در سطح کشور دارد ، از این موقعیت برای معرفی میمه به هموطنان استفاده مینماید.
* اهداف و برنامه ها *
نقد و بررسی مشکلات شهر میمه و بیان انتقادات وارده به شهرداری و شورای فعلی ، شیوه رایج نامزدها در زمان انتخابات می باشد ، اما بنده چنین قصدی نداشته و انتقاداتم را طی سالهای اخیر به صورت مستقیم به شهردار و اعضای شورا گفته یا در سایت صبح میمه و وبلاگ شخصیام نوشته ام. لذا ضمن تقدیر و تشکر از زحمات ۶ ساله شورای فعلی ، عدم موفقیت ایشان در جلب رضایت عمومی را ناشی از دو علت اصلی می دانم:
۱- عدم استفاده از خرد جمعی:
طبق قانون اعضای شورای شهر میمه حداکثر ۵ نفر میباشند. حتی اگر اعضای شورا هر کدام در زمینه ای متخصص و صاحب نظر باشند ، به علت گستردگی زمینه فعالیت شورا اطلاعاتشان برای اتخاذ تصمیمات صحیح کافی نبوده و از مشورت دیگران بی نیاز نخواهند بود. عدم مشورت پذیری در شورای اسلامی دوره سوم بارها باعث ایجاد مشکل برای شهروندان و عقب ماندگی شهر گردیده است . اشتباهاتی مانند تصویب عوارض سنگین برای شهر و انتقال درمانگاه به بیمارستان ، در صورت مشورت اعضای شورا با افراد با تجربه و صاحب نظر اتفاق نمی افتاد.
* راه حل :
به اعتقاد بنده برای جلوگیری از اتخاذ تصمیمات اشتباه در شورا می توان با ایجاد کارگروه های مختلف و استفاده از خرد جمعی و نظرات کارشناسان احتمال بروز اشتباه را به حداقل رساند. کارگروه هایی مانند کارگروه عمرانی ، فرهنگی ، بانوان ، کشاورزی ، جوانان و …
۲- عدم اطلاع رسانی:
مردم حق دارند بدانند در شورا چه تصمیماتی برای آنها گرفته می شود . شفاف سازی فعالیت ها و مصوبات شورا در قانون مورد تاکید قرار گرفته است. حقی که شورای فعلی مردم را از آن محروم کرده است . اگر این شیوه شورا را پنهان کاری ندانیم حداقل ناتوانی در اجرای وظایف می باشد.
* راه حل :
برای اطلاع رسانی مصوبات شورا بهترین راه ایجاد رسانه های الکترونیکی بوده و پس از هر جلسه مصوبات و تصمیمات اخذ شده باید به اطلاع مردم رسانده شود. چنانچه شورا دارای سایت یا وبلاگی باشد میتواند نظرات و انتقادات مردم را اخذ نموده و آن را برای بررسی و کارشناسی به کارگروه مربوطه ارجاع دهد و پس از کسب نظر کارشناسان آن را در جلسات رسمی شورا طرح نماید. البته برگزاری جلسات ماهیانه در مکانهای عمومی و ارائه گزارش کار برای کسانی که به اینترنت دسترسی ندارند هم می تواند مفید باشد.. به نظر می رسد چنانچه شورای آینده بتواند این دو معضل را مرتفع نماید سایر مشکلات نیز به راحتی قابل حل خواهد بود.